Podatki o projektu
Lokacija House with a view
Avtorji Ni podatka
Projekt Ni podatka
Investitor Ni podatka
Površina Ni podatka
Description
Family house is located in the vicinity of Maribor and is intended for a family of four. The house has a special floor design, since the rooms are dotted around a circular staircase. In addition to ground floor staircase connects the floors uneven space that opens above the dining room. The ground floor of the building is very open, without corridors, on the first floor is an open gallery around which are dotted with closed rooms. House has a composition of windows that appear on the facade to create a special atmosphere in the interior.

3D project visualisations

Similar projects
Renovation
We redesigned a large residential building, which is located in the vicinity of Maribor and comprises 260 m2